Seznam věcí, co jsou špatný na létě

 1. Vedro takový, že když se v něm chvíli pohybuješ, seš totálně zpocenej a ten pot ti začne týct do očí, a dokonce když ŘÍDÍŠ, přes ten pot nevidíš a můžeš se kvůli tomu vybourat. Dokonce se KOUPEŠ ve vlastním potu a on ti zateče do očí a máš z toho zánět spojivek. Aswell - na skejtu taky nemůžeš jezdit, protože přes pot nevidíš na překážky a můžeš se kvůli tomu vybourat.

2. Samozřejmě si v autě můžeš pustit klimatizaci. Jenže z toho onemocníš.

3. Pak se z toho sice uzdravíš, jenže je takový vedro, že v jiným autě zase někdo pustí klimatizaci, a zase z toho onemocníš. Což je vzorec, který se opakuje celý léto.

4. Takže ti je nejen vedro, (když zrovna někde není klimatizace, ze který onemocníš) ale každý ráno se probouzíš s plnou hlavou, uší i očí zelenýho hnusu, kterej je natolik hustej a konzistentní, že nejde ani VYSMRKAT, a tak ti nezbyde nic jinýho než jít nakonec na ORL na PUNKCI. Což spočívá v tom, že vezmou obří jehlu a narvou ti jí do  ̶p̶r̶d̶e̶l̶e̶ nosu.

5. Před začátkem léta se hrozně rádi spolu rozcházej lidi. Obzvlášť ženy, protože jim dojde, že teď přece nastává to období, festivalů a nevinných setkání, při kterejch nejsnáz potkaj někoho novýho. Případně tě rádi opouštěj přátelé, pokud nějaký zrovna máš. Což nemáš.

6. Ty nikoho novýho poznat nemužeš, a všechny setkání a festivaly rušíš, protože se topíš ve vlastních hlenech a máš tělesnou teplotu 38,2, kterou všudypřítomný vedro jenom umocňuje.

To je jen zlomek věcí, co jsou špatný na létě.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Bujabéza (ne) všední osamělosti aneb Seznamovací HELL

BANGER. (recenze)

Jiří Palach a zabití Nepěkného Tvora